SMS bulk сервис

SMS bulk сервис

Можности на SMS сервисот

 

 • обезбедна софтверска апликација
 • загарантирана и моментална испорака на пораки.
 • автоматски преглед и одвојување на дупли записи и грешки во вашите конкакти со што се овозможува заштеда на време и пари за вас.
 • праќање на еден или повеќе примачи
 • персонализирани пораки
 • закажување на пораки за конкретен датум и час
 • одбирање на име за секој SMS испраќач на пример име на вашата фирма (до 11 карактери или 16 цифри)
 • детална историја за целосната контрола на испратените пораки
 • извештај за испорака во реално време
 • експортирање на податоци во Excel формат на сите извештаии (сите пратени пораки, на чекање, испорачани и успешни)
 • должина на порака (до 600 карактери)
 • распоред на испраќање на SMS пораки (датум и време)
 • пребарување по броеви,пораки
 • бесплатна телефонска подршка
 • слободни консултантски услуги
 • помош во изготвување на вашите пораки
 • 24 часовна подршка преку е-маил    

Примена на SMS bulk сервисот

SMS сервисот е модерно и економично решение на испраќање информации на лесен, брз, сигурен и еден од најекономичните начини за директен контакт, комуникација и прегледност на конкретно таргетирана група на крајни корисници.

Оваа услуга е наменета за сите пазарни учесници – деловни луѓе и професионалци. Аналитички SMS сервисот наоѓа примена во доменот на повеќе дејности како

 • Туристички сектор: туристички агенции, авио компании и сл. со цел известување за летови, потврдување на резервации, промени на распоред, понуди на пакет аранжмани и билети и сл.
 • Јавни претпријатиа: Банки, Комори, Локална самоуправа, Комори итн. со цел известување за нови регулативи, мерки, информации за тендери и сл.
 • Образовни центри: Центри за обука, Центри за странски јазици итн. со цел известување за курсеви, натпревари, резултати од испити, започнување на часови и сл.
 • Банки со цел известување промена на каматни стапки, движење на индексот на берзата, моментална цена на акции, понуди на нови програми, информации за ненаплатени кредитни сметки и сл.
 • Осигурителни компании со цел известување за истекување на осигурителна полиса, нови пакети и сл.   
 • Автомобилски преставништва со цел известување за годишни сервиси, промени на гуми, понуди на нови модели и сл.
 • Партии со цел известување за собири, настани и сл.
 • Медиуми: радио станици и телевизиски куќи со цел известување на програма, дебати, емисии, гости на емисии и сл.
 • Трговски претпријатија со цел известување на членовите/муштериите за понудите, попусти, одредени собири и сл.
 • Агенции за односи со јавност со цел известување за активности кои се преземаат и наложуваат посетеност
 • Институции од забавен карактер: кина, театри, кафетерии, клубови  со цел известување за промоции на филмови, организирање на одредени забави, настани, организирање на тематски вечери, расположивост на карти за конкретен настан и сл.  

Ви стоиме на располагање да ви дадеме пошироки појаснувања и начини за примена на SMS сервисот, да Ви го пренесеме нашето know-how искуство

 • SMS за промотивни акции
 • SMS за web
 • SMS за TV
 • SMS за радио станици
 • SMS за печатени медиуми    

Генерално земено SMS сервисот се применува во вкупните дејности и приватни и јавни и опфаќа широк прием како со неговата функционалност така и со ефективноста како маркетинг алатка.  

 

Соработници

Кожувчанка

АМСМ

Скопски Пазар

Државна лотарија на Македонија