Мобилен сервис - Premium броеви

Секој бизнис со дојдовни повици или пораки од клиенти може да генерира приходи со инкорпорирање на стапката од Premium numbers во нивната деловна комуникација. ВИДЕКС 

 

Спецификација на тарифи на Premium numbers

 

Реден број

 

Премиум број

Цена без ДДВ мкд

 

Цена со ДДВ мкд

1.

14х ххх

5

5,9

2.

14х ххх

10

11,8

3.

14х ххх

20

23,6

4.

14х ххх

30

35,4

5.

14х ххх

35

41,3

6.

14х ххх

50

59,00

7.

14х ххх

90

106,62

 

ВИДЕКС БВ ј априменува политиката на распределба на приход во однос на тарифите на Premium numbers , во зависност од сервисот кој што се користи. Следствено на тоа, компанијата со која што се соработува ја одбира тарифата/SMS

  

Понуда на сервиси на Premium numbers

               

Teletext Adverts:

SMS Fun – забавни сервис кои се реализираат преку СМС,

SMS Dating – форум, смс комуникација за наметната тема,

SMS Horoscope – дневен хороскоп

Lunar Horoscope – месечен хороскоп

SMS Cook – смс содржини за готвење,

SMS Chat – смс допишување,

SMS Flirt – флерт преку смс,

Tarot – добивање на тарот услуга,

SMS Joke – смс смешни содржини.

 

Teletext with Graphic Solution – сервиси со графичка поддршка

SMS Quiz,

SMS Dating,

SMS Horoscope,

SMS Dating.

Соработници

Кожувчанка

АМСМ

Скопски Пазар

Државна лотарија на Македонија

Наградна игра

Textme.mk