Грешка
  • На ReCaptcha и треба јавен клуч за да ги постави параметрите. Контактирајте го администраторот.

VIDEX

Контакт

Контакт слика
Адреса:
ул. Димо Хаџи Димов 24 Скопје Република Македонија

Телефон: 2 700 077

Факс: 2 700 033

http://videx.mk

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.

Мапа

pic map