Консалтинг

Нашита консулттантска услуга нуди преглед од некој од нашите SMS експерти кој ќе работи со Вас за да се здобиете со детално разбирање за како компанијата може да комуницира со своите клиенти  и персонал и како бизнис SMS услугите може да Ви помогнат да ги намалите трошоците и да ја зголемете ефикасноста на Вашите вработени.

Како можеме да Ви помогнеме

Како што буџетите се намалуваат и од бизнисите се бара да направат повеќе за помалку, значителен број на фирми се префрлаат на SMS. Без разлика дали комуницирате со Вашите клиенти или персонал, SMS осигура дека вашате порака ќе биде пренесена брзо. Текст пораките се поефтини и побрзи од телефонски повици или писма а посигурно прочитани од имејл.

Нашата консултантска услуга нуди преглед од еден од нашите SMS експерти кој ќе ви понуди препораки со објаснување како и каде SMS и гласовните услуги може да се применат за да се остварат бизнис целите:

  • Генерирање продажби
  • Подобрување на услугата кон клиентите
  • Зголемување на ефективноста на персоналот
  • комуникација во криза
  • Намалување на оперативните трошоци

Можете да закажате состанок за да се видите со некој од нашите експерти или пак слободно контактирајте не по телефон за било каква информација.

Соработници

Кожувчанка

АМСМ

Скопски Пазар

Државна лотарија на Македонија