Домени

Видекс Ви нуди можност за регистрација на домашни .мк домени. Одберете го доменот што го сакате, проверете дали е слободен и ние ќе го регистрираме за Вас. Минимален период за регистрација на домен е 1 година. Времето потребно за регистрација на домените е 24 часа. Постапката за ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА (од Марнет кон нов официјален регистрар) може да се изврши во период од 30 дена пред датумот на истекување на валидноста на доменот.

 

Ценовник:

Регистрација на домен 990 ден
Пререгистрација / Обнова на домен 890 ден

Напоменатите цени се валидни за домени со една од следните екстензии:
.mk
.com.mk
.net.mk
.org.mk

Сите напоменати цени се за период од една година.

Сите регистранти се обврзани да се однесуваат во согласност со официјалниот равлник за .мк домени.

 


 

 

Наскоро: нова веб презентација на Видекс како и нови услуги...

Наградна игра

Textme.mk